Stilsko ubijanje časa

Saša Vučina

Nove web-tehnologije omogočajo oblikovalcem in kreativcem realizacijo najbolj predrznih in kreativnih idej. Interaktivnost in privlačno vizualno podobo lahko dosegate z orodji kot so Flash, Javascript, Papervision3d da ne naštevam naprej. Tovrstne rešitve se lahko s pridom uporabljajo tako za komercialne kot tudi umetniške namene. Za vas smo izbrali nekaj kreativnih strani, kjer lahko do nezavesti zapravljate vaš dragoceni čas. Tokrat s stilom.
Record Tripping
Eksperimentalna stran, kjer rešuješ razne puzzle s pomočjo skrečanja po plošči. Dobra glasba in domiselna igra.

Echogenesis

Echogenesis je omogoča raziskovanje različnih naravnih okolij v katerih skozi lastno interakcijo izkusiš različne vizualne in zvočne učinke.

Incredibox

V tej zabavni in kakovostno izdelani flash aplikaciji lahko ustvarite svoj a capella band.


Optus Whale Song

Izredno kreativen pristop pri oglaševanju Avstralskega telekomunikacijskega podjetja. Skladate lahko svojo glasbo in orkester vam jo zaigra. Flash stran, ki jo morate pogledati.


Bubole
Odbita in smešna grda pretepačina. Ustvariš si svojega monsterja in se z drugimi igralci lahko bojuješ. Dobro dodelana ilustracija in tipografija.


Flame
Čudovita JavaScript aplikacija za risanje, ki dokaže, da je lahko vsakdo umetnik. Veliko uporabnih orodij in učinkov za doseganje res dobrih umetnij. Slike lahko potem tudi izvozite v ločljivost 1680 x 1050 pikslov.

Labuat
Labuat je ena najlepših v našem izboru strani. Glasbeno ilustrirana interaktivno zanimiva pisava, ki reagira na glasbo. tudi besedilo vas ne bo pustilo hladnega.
{ grafika, zabavno, zanimivo, dizajn, umetnost }   [ ni komentarjev ]