Vegandesign - blog na blogu

Saša Vučina

 

Takole pravi o sebi avtorica bloga, ki ga reklamiram na našem blogu:

"Živjo! Moje ime je Tadeja. 24. Ljubljana, Slovenija. V prostem času…hm…trenutno je moje življenje en sam prosti čas. Počnem vse tiste majhne stvari, ki me veselijo in za katere mi je vedno “zmanjkovalo časa”… Ljubim življenje in vse kar življenje omogoča in daje."

 

Tadeja se je na zelo dopadljiv način lotila receptur za zdrave sladice, kar je dandanes že prava redkost (povdarek na zdrave). Poleg okusnih njamnjamk, bi želel izpostaviti avtoričin pristop k celotni stvari. Skrbno izbrani recepti z zelo kakovostnimi sestavinami tvorijo nedvomno izjemne in okusne izdelke. Za to, da prižgeš pečico že med branjem bloga poskrbi Tadeja s svojim iskrivim slogom pisanja in čudovito fotografijo. Odlično se mi zdi tudi to, da navajanje sestavin skoraj ni potrebno, saj so vse na fotkah. Utrinek recepta OSVOBOJENI ČUPAVCI je spodaj, da ne kopiram vseh vsebin, pa predlagam kar KLIK na njen blog.

 

 

 

 

Ne glede na to, da je ime bloga malo preveč "etiketirano" gre pohvala avtorici za izvirno idejo.

In še ena zanimivost! Če ste lastnik kakšne pametne naprave (ipod, iphone, Android telefon, ... ) je to sploh idealno, ker imate digitalno beležko lahko pri sebi kar v kuhinji, saj se njen blog prikaže optimiziran tudi na teh napravah. Njami.

 

{ zabavno, zanimivo, fotografija }   [ ni komentarjev ]