Once upon a time in....

Marko Gomboc

Ni pogosto - zgodi se pa vendarle, da se fantje dobimo in gremo malo ven. Tokrat v dizajnerski zasedbi - po fohu, ne po čem drugem. Once upon a time pa zato, ker se je to dogajalo decembra in ne ta vikend.
Zasedba je bila zaradi nepredvidljivosti nekoliko okrnjena, a nič zato. Dobili smo se v Celju in uvodni debati in pijači nabavili karte za takrat zelo aktualen Avatar - dvodimenzionalno so nam svetovali. Potem smo jedli mehiško hrano. Potem smo šli v kino. Po kinu pa domov.

To je to. Ker se je dogajalo dobra dva meseca nazaj, se detajlov ne spomnem, v spomin pa sta ostali edini dve fotki, ki smo jih naredili, a smo se zanju toliko bolj potrudili. Prva je nastala na tekočih stopnicah pri vožnji navzdol in druga pred eno izložbo. Za ležečim možem piše party. Obe sta nastali z samosprožilcem, kar je terjalo kar nekaj načrtovanja in usklajevanja; predvsem pa mnogo začudenih in nasmejanih obrazov naključnih mimoidočih.

Upam, da bomo v tekočem letu uspeli na kup zbobnati se večkrat. Enkrat v januarju nam je že uspelo, vendar foto dokumentov ni. Bilo je pa bolj poučno, a o tem kdaj drugič.


{ zabavno }   [ ni komentarjev ]