(K)A je to?

Sebastjan Kurmanšek

Nekaj časa nazaj, mi je v roke prišla aktualna modna revija slovenske produkcije. Izvenserijski format, nobl materiali, trendy podoba vizualij... Vsebovala je aktualne zanimivosti iz konteksta, ki ga predstavlja, take in onake izbore, predstavitve, intervjuje, itd.

Izstopajoča se mi je zdela zanimiva predstavitev oblačil, za katere "fotosešn" so si avtorji izbrali knapovsko okolje Premogovnika Velenje. Dobre fotke, fajn štimung in zanimiv kontrast med trdo zarustaneo mehanizacijo in brhko modelko in tkaninami na njej. Me je spomnilo na čase, ko je izhajala klasika od Ars Vivendija.
Je bilo pa poleg natisnjenih vsebin, priloženo "darilo"; škatlica z spodnjim predmetom za katerega pojma nimam kakšen je njegov končni namen. Izgleda super fajn, zakaj bi se lahko uporabil pa... 


Sem pregledal revijo še parkrat po dolgem in počez, če bi bilo kaj zapisano o predmetu, pa nisem našel nič. Sledilo je še izpraševanja deklet, žensk, če katera ve kaj je to, pa je tudi ostalo pri vprašaju. Tudi v trgovini z modno robo, kjer sem se enkrat ustavil poslovodja pojma ni imela o artiklu. Lahko bi poklical na uredništvo in vprašal kaj so to zapakirali poleg njihove revije. No nisem, me pa zanima, če ima mogoče kdo od bralcev teh zapisov idejo, kaj je to zaena reč?

{ zabavno, zanimivo, dizajn }   [ ni komentarjev ]