Please ensure Javascript is enabled for purposes of website accessibility

Celostne grafične podobe za SUP tekmovanja

Vsako poletje se sup navdušenci podajo na tekmovanja, kjer vidijo, kako dobro jim gre supanje. Med njimi smo tudi mi. Pa ne samo kot oblikovalci priložnostnih grafičnih podob, pogosto se jih udeležujemo tudi kot tekmovalci.

Najbolj popularna med njimi so tekmovanja za SUP Pokal Slovenije, ki se preko poletja in jeseni odvijajo na različnih vodnih površinah oz. destinacijah med katerimi ne manjkajo ne reke, ne morje, ne jezera. Prav tako pa se enkrat letno izvaja tudi državno prvenstvo v treh kategorijah.

S svojimi oblikovalskimi pristopi smo grafično opremili že tekmovanja za SUP Pokal Slovenije (sezone 2016, 2017, 2018, 2019) in sicer za Bohinj SUP Challenge (na Bohinjskem jezeru) in Ljubljanica SUP Challenge (na Ljubljanici), ki se odvijajo pod okriljem SUP Kluba Ljubljana in Paddle of the Lake in SUPA Cup (na Velenjskem jezeru), ki se izvajajo v organizaciji ZOO Station Velenje. Prav tako pa smo prispevali tudi podobo medalj in pokalov za Državno prvenstvo v šprintu za leto 2017.

Soavtorji projekta: SUP Klub Ljubljana (Damjan Možina, Mihaela – Mihi Tertinek, Denis Matjaž), ZOO Station Velenje (Miro Škorjanc, Stane Hafner)