Please ensure Javascript is enabled for purposes of website accessibility

Predstavitev podjetja Ravago Building Solutions na Piranskih dnevih arhitekture

V podjetju Ravago Building Solutions nudijo široko ponudbo fasadnih oblog in ostalih materialov, potrebnih za izvedbo prezračevanih fasad. Skladno z razvojem in spoznanji najnaprednejših evropskih proizvajalcev želijo širiti uporabo kakovostnih gradbenih materialov in arhitekturnih elementov pri gradnji objektov v slovenskem prostoru. Nabor proizvajalcev in izdelkov je izbran z veliko skrbnostjo, tako da ponujajo zares najboljše. Arhitekturno privlačnim in uporabnim izdelkom z visoko dodano vrednostjo iz njihove ponudbe tudi sami popolnoma zaupajo, tako v smislu estetike in kakovosti kot tudi prijaznosti do okolja.

Ker želijo del svoje ponudbene palete vsakoletno predstaviti tudi v obliki zanimive razstave na Piranskih dnevih arhitekture za njih že vrsto let oblikujemo grafične koncepte in prostorske zasnove predstavitev različnih blagovnih znamk, ki jih zastopajo. V zadnjem letu, pa predstavitve dopolnjuje še dinamična in trendovsko zasnovana multimedija pod avtorstvom priznanega multimedijskega umetnika in glasbenika  Staneta Špegla alias Monom.

Soavtorji projekta: Stane Špegel (glasba, video, nastopi v živo), Nada Uratarič, Nejc Arnol (Ravago Building Solutions – priprava materialov, izvedba)