Please ensure Javascript is enabled for purposes of website accessibility

Produkcija promocijskega videa platforme Opa!celica

Video predstavitev (showreel) pomeni močan vizualni pripomoček pri predstavitvi coworking platforme Opa!celica. Kot takšna je že sama po sebi inovativen pristop k promociji, ki danes v digitalnih medijih močno stopa v ospredje. Omogoča namreč visoko rangiranje v iskalnikih (saj spletni velikani močno preferirajo video vsebine) in s tem tudi širok doseg ter hitro vizualno zaznavo.

Poleg tehničnega je inovativen vizualno-vsebinski način promocije, ki izraža coworking platformi Opa!celica lastno izrezen pristop … učinkovito oblikovanje sporočil, privlačna fotografija s sodobnim kadriranjem in uporabo primernih vizualnih učinkov. Prav tako gre za preplet lokalnega znanja, kar nas še posebej veseli.

 

Video predstavitev je namenjena nagovarjanju novih in tudi obstoječih naročnikov na področjih našega delovanja, ter na področjih, ki predstavljajo izzive v sodelovanju. Uporabljena je tudi kot promocijsko in marketinško orodje na predstavitvah in uvodno/informativnih sestankih.

 

Učinek predstavitve se kaže v vzpostavitvah trajnega sodelovanje z naročniki, ki imajo potrebo po višji kakovosti storitev in inovativnih pristopih k rešitvam, h katerim jih video predstavitev nagovarja. Obenem jasno sporoča sodelovanje, soustvarjanje med naročniki in podjetjem ter povezanimi soustvarjalci, kot primer trajnostnega in ekonomičnega načina delovanja.

 

Idejna zasnova, storyboard: Opa!celica
Video: Aljoša Videtič
Avtorska glasba: Stane Špegel – Monom