Please ensure Javascript is enabled for purposes of website accessibility

Storitve

Čutimo zamisli, jih razvijemo v zgodbe, oblikujemo podobe, s katerimi navdihnemo.
Vodi nas stvaren, odprt in iskren pogled na svet, s katerim lahko neobremenjeno zaznavamo potrebe okolja in ciljnih skupin (FEEL), ki jih na samosvoj in svež način pretvorimo (DEVELOP) v estetske in uporabne rešitve po meri naročnika (DESIGN) ter jih oplemenitimo s posluhom za bistveno (INSPIRE). Kakopak!

Gradniki našega delovanja na področju vizualnih komunikacij so širok spekter znanj, premišljeni ustvarjalni procesi in tvorni odnosi med vsemi deležniki. Vzajemno zadovoljstvo odraža dolgoletno uspešna realizacija. Delujemo po metodi zasnove, izvedbe in vzdrževanja.

identiteta / cgp

Izvirne grafične rešitve, unikatne ilustracije, skrbno izbrane tipografije in fotografije, premišljene barvne palete in druge sestavine učinkovite celostne grafične podobe so izzivi, ki jih premostimo, da lahko vaša blagovna znamka izrazi svojo pravo identiteto.

publikacije / tiskovine

Identiteto razvijemo v zgodbo. Zgodbo oplemenitimo z oprijemljivimi podobami. Končni rezultat? Trajen in neizbrisen pečat v svetu instant rešitev. Zanesljiva prednost vašega podjetja, izdelka, storitve ali projekta.

razstave / sejmi

Večplastno oblikovanje vsebin v prostoru. Pri njihovi zasnovi vedno izhajamo iz sinergičnega prepleta različnih strok in pristopov.

spletni razvoj / aplikacije

Realni svet je vse bolj prepleten z digitalnim – če vas ni v slednjem, boste ostali neopazni tudi v prvem. Pomagamo vam postati vidni z najsodobnejšimi spletnimi orodji in mobilnimi aplikacijami.

scenografija

Oblikovanje začasnih prostorov, ki nam skupaj s svojo zgodbo ustvarijo drug svet, je večplasten ambientalni izziv. Scenografija postane fuzija odra, kulis, opreme, svetlobe, zvoka, pospremljena z dinamiko nastopajočih.

arhitektura / interier

Ustvarjanje unikatnih poslovnih, razstavnih, galerijskih in drugih prostorov je pustolovščina, ki lahko s prepletom energij uporabnikov in načrtovalcev podpre svojstveno kulturo bivanja in narekuje dobro počutje v prostoru.

krajinska arhitektura / okolje

Opazovanje in razumevanje narave, ponotranjenje njenega načina delovanja in uskladitev z njo so ključna izhodišča za uspešne implementacije vsebin v okolje. Tako skozi razvijanje podobe artikuliranih krajin ustvarimo pogoje za sobivanje vseh naravnih elementov.

embalaža / izdelki

Navdih našega oblikovalskega procesa je užitek pri uporabniški izkušnji, ki ga tvorijo funkcionalnost, privlačnost in posebnost izdelka.

fotografija / video

Ujet trenutek v času je lahko odlična iztočnica za snovanje vizualne in emotivne promocije. Kakovostna fotografija in video postajata pomemben atribut pri vizualni identiteti vseh blagovnih znamk.

kultura / umetnost

Vir kulturno-umetniških projektov so radovednost, notranji vzgibi, raziskovalna vnema in potreba po izražanju. Nagibamo se k inovativnemu sodelovanju in povezovanju lokalnih avtorjev z različnih kulturno-umetniških področij.

razvoj / vizija

S svojo razvojno metodologijo lahko ne glede na panogo naredimo posnetek stanja, razvijemo idejo, postavimo stabilne temelje in začrtamo smer vaše digitalne prihodnosti.